Acest site este un pamflet !


sâmbătă, 5 septembrie 2015

Acestia sunt MARII castigatori ai primului sezon !


     Cu multa bucurie anunțăm că Tinerii vasluieni care au organizat Liberty Parade Vaslui Style au fost declarați câștigători de voi ! Ei au debutat în gala a-3-a și nimeni nu le dădea șanse prea mari datorită barbarismului lor. Totuși datorită energiei pe care o emanau pe ulițele vasluiene, și cu puțin montaj de la VS TV,  ei au reușit să câștige toată afecțiunea publicului. Inițiatorii Gogu', Sile, Remus și Dorel s-au declarat încântați de felul cum a ieșit spectacolul și de câtă lume i-a aclamat.
  
     "Mă bucură bă co votat lumia !!!! să vadî sî bucurieștiu sinie îi vasluienii. multumîim VS TV pientru oportuni....oportonie......oportunitatp......pentru șansă !!!!!!" a declarat Gogu'.
      "Am câștigat findcă suntiem barosani. să moară mama că iam făcut praf pi toțî. Lie dau un sfat la ăia de vrea să vină în s ezonu 2, gândâțivă binie că tre să fiți mai tari ca noi...." ne-a spus Sile, iar Remus a dorit doar să-i transmită lui David Gueretta : "Sugi p**a băăăăăăăăăăăăă. Veenim cu topoarilii șî te tăiem de prost ce ejti, că te-am făcut dehtașhat ! Cicalaca cici cea, cica ta tî nî na !!!".
Declarația lui Dorel este indescifrabilă :"! etaticilbup tiutarg igitșîc ,lumipr itșe ăcad ăcsaenămoR ăritaS anigap ep jasem nu ăD ! irăticilef ,tadoc tetes atsă lujasem ăc amaes tad ia-iț ăcaD".
      Regizorii Brândușa și Vasîle au plecat cu materialul lor la Cannes, David Gueretta este un pic supărat dar se bucură că a făcut bani de la Untold și Constantin Irimia le-a urat câștigătorilor
"Muuuuuuuueeeeeeeee".
    
     Acestea fiind spuse, vă mulțumesc din nou pentru susținere și vă invit din nou să vă abonați la canalul meu de Youtube pentru a vedea mai multe clipuri interesante ! Mulțumesc în mod special paginii DUPĂ O LUNĂ ÎN VASLUI pentru toată susținerea !
Până la anul în sezonul 2 vă spun numai bine ! Aveți mai jos toate edițiile Vasluienii au Talent ! Sunteți minunați, ne vedem în 2016 !

3 comentarii:

  1. :)))))
    Baietii Isi merita premiul 100%....:))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Vasluienii au talent cel mai tare proiect !! tineti-o tot asa !

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai tare, Băieți au respectul meu, merită 1000% din voturi și 10.000% să câștige
    WoooooooooooooW!!

    RăspundețiȘtergere

 

Pentru orice informatie sau sugestie contactati-ne !